otrdiena, 2011. gada 27. septembris

Cinema.

Sveiki! Otrdiena ir klāt! Es jūtos visai labi, tikai gribētos justies vēl labāk... :D Nu jā, gribējās, lai vakar Rīgas Dinamo uzvar jauniņo komandu Lev... un gribētos, lai būtu piektdiena!

Iveta Feldmane pametusi SuperBingo. Tagad šim raidījumam būs divas jaunas vadītājas - Elīna Kokina un Krista Pesecka.

Grupa Double Faced Eels jau oktobrī prezentēs savu jaunāko koncertsēriju ar interesantu nosaukumu - Virtuve. Skatuve kļūs par mūzikāli virtuvi, dziesmas būs pārceptas... Lai nu kā - tur kaut kam jābūt! Varbūt šī interesantā koncertsērija būs arī tavā pilsētā!

Black Eyed Peas dziedātāja Fērdžija Madame Tussauds muzejā tikusi pie savas vaska figūras. Daudzi gan uzskata, ka figūra nav Fērdžijai līdzīga.

Bildes.


 Dzīvot tām naktīm, zem zvaigznēm. Neuztraukties par citiem un visu, kas tevi nomāc. Neraizēties, nesasisties. Vienkārši eksistēt un būt laimīgam.


 Dejo naktīs, guli dienās. Nesabojā nākotni, bet neraizējies par pagātni. Dari visu, lai šis brīdis būtu ideāls.


 Ja tu negūsit prieku no tā, ko dari, tad tas nav domāts tev.


 Dažreiz mēs čikstam par lietām, kuras mums jādara. Bet tad, kad to varis nevaram darīt, mēs šīs lietas novērtējam pa īstam.


 Jo vairāk viens par otru zina, jo mazāk saprotas. Un, jo vairāk viens otru pazīst, jo svešāki tie kļūst. / Ē. M. Remarhs


 Vienmēr, kad vēlies no kāda atsvešināties, šis cilvēks izdara ko tādu, ka tu saproti - bez viņa tava dzīve nav iedomājama.


 Nerādi uz manām kļūdām, ja pats nezini, kā izdarīt pareizi.


 Tik ļoti gribētos dažus brīžus pagriezt atpakaļ. Ne jau tādēļ, ka nožēlo, bet gan tādēļ, ka gribas zināt - kā būtu, ja būtu.


 Tu dzīvo te un tagad. Tev ir viena dzīve, viens punkts. Ko paspēsi izdarīt, tas paliks. / Č. Milošs


 Arī debesīm ir limiti.


 Cilvēki, kuri čīkst, vienmēr arī dabū ko tādu, par ko pačīkstēt.


 Nedomā, ko labu tu vari paveikt. Vienkārši dari.


Nerunā, ja nav ko teikt.

Jauku atlikušo nedēļas daļu!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru