ceturtdiena, 2011. gada 3. marts

Come on rude boy.

Sveiki! Ir jau ceturtdienas pēcpusdiena. Ārā vēl mazliet gaišs. Laiks ir stipri, neiespējami silts -gandrīz virs nulles. Ārā var just pavasari. Vasara tuvojas. Hmm, vēl nedaudz un vasara, brīvlaiki, siltums. Gribu atgādināt, ka šodien var skatīties Rīgas Dinamo spēli un fanot līdzi. Nenokavē!

Lai nu kas, bet man ļoti gribas redzēt zem biezās sniega segas kaut ko ne baltu un sagaidīt pirmās puķītes. Patiesībā jau pavisam drīz - pēc mēneša - būs arī Lieldienas. Ļoti gaidu, kad nokusīs sniegs, nebūs ledus, nevajadzēs siltās drēbes.

Ok, kas jauns?


Nākamnedēļ, 11.martā, Arēnā Rīga notiks Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts. Visus, kuri grib pieminēt Mārtiņu, aicinu doties. Uzstāsies viņa draugi, bet nauda no biļetēm tiks ziedota visiem cilvēka un suņa bērniem, kuriem nepieciešama palīdzība, jaunajiem māksliniekiem, Mārtiņa piemiņas vietas izveidošanai un uzturēšanai.


Dziedātāja Kristīna Agilera arestēta par atrašanos reibumā sabiedriskā vietā un pavadījusi vienu nakti šerifa iecirknī, ziņo Losandželosas policija.




Teātra Observatorija jau gatavo jauniestudējumu - Višnevska bestselleru Vientulības tīmeklī. Galvenās lomas attēlos A.Zeltiņa, A.Bulis, L.Dzelzītis. Domāju, vērts redzēt!


Skaistas bildes pavasarim un nedēļas beigām.


 Because everybody dies, but not everybody lives.


 Tu man jau pietrūksti.


 Nevienam nekad nepietiek laika.


 Visas trakākās lietas būs mūsu labākās atmiņas.


 Es neapstāšos.


 Sun. Beach. Summer. Love.


 Pavasaris nav tikai gadalaiks. Tā ir smarža un sajūta.


 Hey, what a wonderful world.


 Turies tālumā vai neej prom.


 Nekas nav neiespējams. Viss ir iespējams.


 Katram sava cīņa.


 I love old records.


 Shut up and smile.


 Nekliedz. Tas neko nemainīs, tikai padarīs sliktāku.


Neviens mirklis nevar atkārtoties.


Veiksmīgi jums!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru