trešdiena, 2011. gada 30. marts

Hollywood Hills.

Sveiki! Ir trešdienas pēcpusdiena. Njā, gandrīz nedēļas vidus. Cik ļoti jau gribas nedēļas nogali, brīvlaiku. Šodien ir laiciņš labs, un tas ir super. Viss atkal tikai kūst, kūst un kūst. Eh, tuvojas arī Lieldienas. Man gan tie nav gaidītākie svētki - nekādas īpašas emocijas neizraisa. Bet olas es cenšos krāsot tik un tā. ;)

Tuvojas arī darba svētki - tie gan šodien iekrīt svētdienā. Maiju gan es ļoti gaidu - tas nozīmē, ka tuvojas vasariņa.

Nesen uzzināju, ka Lindseja Lohana vēlas mainīt uzvārdu uz Salivana. Kāpēc? Jo viņu tēvs piekāvis savu draudzeni un izraisījis skandālu. Hmm, Lohana gan pati gan mierīgu dzīvi nedzīvo, taču varbūt tas ko mainīs.


Hmm, grupa Double Faced Eels (kurš gan neatceras Zilo valīti?) ir prezentējuši jaunu singlu - Mazliet pazaudēts, kas balstīts uz patiesiem notikumiem. To var lejuplādēt www.dfe.lv. Nu ko, vēlu veiksmi ar jauno singlu!

Britnija ļāvusi sevi apšļākt ar tualetes saturu - viņa iesēdusies ķīmiskajā tualetē un uzšauta gaisā ar īpašu katapultu. Vairāk lasiet šeit. :D


Rīt ir jau ceturtdiena - tas nozīmē, ka varēsim skatīties Nozieguma skeletu. Bet jau šovakar TV3 varam redzēt Ekstrasensu cīņas, bet LNT - Intriganti. Bet tad būs friday, friday... :D

Vakar biju šokā - tviterī viens no karstākajiem topikiem bija - RIP Jackie Chan... Taču Džekijs nav miris - tās ir kārtējās baumas, tā kā - no stress.







Tagad - bildes labam garastāvoklim.

 Pavasaris galvā.


 Katru rītu ceļos ar domu, ka vasara tuvojas.


 Divi var glabāt noslēpumu, ja viens no viņiem ir miris.


 Drink me.


 Now I'm alive and my ghosts are gone.


Tas, ka tu nomirsti, nenozīmē, ka esi dzīvojis.


 Es mācos dienu nodzīvot kā dzīvi vienu.


 Nedāvini man daudz. Tikai ābolīti... apgrauztu... uz datora...


 Up all night,
Got demons to fight.


 Friday, friday. (Rebecca Black)


Hey girl, you are beautiful.

Veiksmīgu jums otro nedēļas pusi!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru