otrdiena, 2010. gada 7. decembris

Labvakar...

Sveikiņi, mīļie! Dieniņa jauka, bet ļooti nogurdinoša. Gribās jau iet gulēt, beet `ah tu vells`, vēl jāmācās. Pašlaik nodarbojos ar nekā nedarīšanu un domājams, ka turpināšu to darīt vēl kādu laiku. Lai nu kā, rīt būs viegla diena... Nu jā, bet pēc šīs nedēļiņas sāksies neliela atpūta, tad jau Ziemassvētki...
 
 Labiņi, jaukiņi. Kāds jau ir ievēlējies vēlēšanās, sapircis dāvanas, izrotājis māju, nocirtis eglīti? Droši vien nē. Man pašlaik galva pilna ar idejām, jāsāk likt lietā. Klausos One Republic - Good Life un ķeru kaifu.


Ā, starpcitu ārā paliek siltāks... :( Sniedziņš ārā vēl tik superrr... Labi, labi, ko par sniegu... Atceros šo vasaru ar negaisu, dziesmu svētkiem, karstumu, lietu, braukāšanos ar riteņiem. Ehh kā man pietrūkst vasariņas.

Pirms Ziemassvētkiem mazliet nostaļģiska noskaņa, ieejot draugos tik daudz jau runā par mandarīniem, karstvīnu, piparkūkām. Man nesen prātā ienāca jautājums - kurš ir bijis manas dzīves laimīgākais brīdis? Kad iemācījos peldēt, kad braucu ceļojumā, kad Ziemassvētkos saņēmu tieši to, ko vēlējos, kad tusēju ar draugiem?


Kāpēc dzīve vienkārši nevar kļūdīties un jautājumu vietā dot atbildes?
 Labi, http://anetteket.blogspot.com/ beidz filozofēt un klausās ziņas pa televizoru. Man nesen, kad gāju ārā vienkārši paelpot svaigu gaisu un pastaigāt, pajautāja - ''Nu ko, ejam elpot gaisu caur filtru?'' It really made my day. :D

Nu labi jaukie, mīļie. Pasmaidam un iesakam labas idejas Ziemassvētkiem, jo drīz sāksies iepirkšanās haoss...

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru