ceturtdiena, 2011. gada 6. oktobris

Closer To The Edge.

Sveiki! Nespēju tam noticēt, bet jau ceturtā darbīgā šīs nedēļas diena ir gandrīz garām. Man šī nedēļa sasodīti vilkās... Bet nedēļas nogale ir pavisam tuvu!


ASV labi zināmais žurnāls Glamour sastādījis pasaulē seksuālāko vīriešu topu. Pirmajā vietā ierindojas Krēslas zvaigzne Roberts Patisons. Viņam pirmajā pieciniekā piebiedrojas vēl viena Krēslas zvaignze - Teilors Lautners, aktieris Džonijs Deps, futbolists Deivids Bekhems un aktieris Zaks Efrons.

Aktieri Bleika Laivlija un Leonardo di Kaprio nolēmuši šķirties. Par pāri viņi kļuva šogad, kad masu medijos sāka parādīties abu kopīgās bildes. Nesen abu preses pārstāvji paziņojuši par zvaigžņu šķiršanos.

Balss saišu traumas dēļ populārā Lielbritānijas dziedātāja atcēlusi savu koncertturneju pa ASV. Tas noticis jau otro reizi. Vēl varu piebilst, ka biļetes uz visiem viņas koncertiem jau bija pilnībā izpārdotas.

Bildes.

 Cilvēka dvēsele atrodas tur, kur viņam visvairāk sāp. /Armeņu sakāmv.


 Dvēsele - pasaules lielākais brīnums. / Dante


 Neļauj saviem ienaidniekiem iespaidot tavus lēmumus. Katru reizi viņi skrāpēs sāpīgāk, bet katru reizi tev jākļūst gudrākam un jāturas pie sava lēmuma ciešāk.


 Visi stiprie cilvēki mīl dzīvi. / Heine


 Tu redzi talantīgus un bagātus cilvēkus un gribi kādreiz kļūt tāds kā viņi. Kāpēc tu to nedari tagad? Jo tu vienmēr domā, ka viss kādreiz notiks, tev pašlaik nav iespēju. Tāpēc arī tu to nekad nesasniegsi.


 Dzīvo nevis gatavojies dzīvot. Neatliec uz vēlāku laiku, jo tāda vispār var nebūt.


 Cik īsi ir visi patīkamie mirkļi! Un cik bezgala gari ir visi sāpīgie...


 Dzīve. Saprotu to arvien mazāk un mazāk, bet mīlu - vairāk
un vairāk. / Renārs


 Viss apkārtējais skaistums slēpjas vienkāršībā.


Katram ir savas mājas. Tā varbūt nav pat ēka vai pilsēta. Tā ir vieta, kuru tu negribi tik drīz pamest.

 Jauku un saulainu nedēļas nobeigumu!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru