trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Feeling Sorry.

Sveiki! Neticu, bet līdz brīvlaikam vēl tikai divas darba dieniņas skolā. Eh, brīvlaiks noteikti paies ātri, bet ceru, ka paspēšu mazliet atpūsties no skolas.

TV3 paziņojis, ka no nākamā gada kļūs par maksas kanālu. LNT vēl apsver šādu iespēju. Tiem cilvēkiem, kam šobrīd ir nacionālā apraide, būs jākļūst par kādas kabeļtelevīzijas abonentiem. Tos, kuriem jau ir satelīti vai kabeļtelevīzijas, šāds lēmums neietekmēs.

Dziedātājs Intars Busulis atzinis, ka atmetis smēķēšanu vienas dienas laikā. Viņš kādu rītu pamodies un noteicis, ka vairs nepīpēs. Manuprāt, milzīgs gribasspēks, jo dziedātājs smēķējis jau kopš 10.klases.

Filmas Meitene ar pūķa tetovējumu provēs tikusi noraidīta Skārleta Johansone viņas pārlieku lielā seksīguma dēļ, stāsta filmas režisors. Filmu ar aktrisi Rūniju Maru Līsbetas Salanderes tēlā varēsim redzēt jau šī gada beigās. Tie, kas ir lasījuši grāmatu, uz kuras balstās filma, sapratīs režisora izvēli.

Bildes.

 Mežonīgi cilvēki mūsdienās ir retums.


 Cilvēki drīkstētu risināt citu problēmas tikai tad, ja paši būtu apmierināti ar sevi un savu dzīvi.


 Nav ļaunāku melu par nepareizi saprastu patiesību. / Džeimss


 Kad šis cilvēks vairs nebūs blakus, būs jau par vēlu pateikt piedod.


 Fantazēt nav slikti, ja vien tava fantāzijas pasaule nav tavas dzīves labākā daļa.


 Mēs cīnāmies, mēs ticam, mēs zaudējam un sākam no nulles. Bet tas, kas ir prātā, ir daudz spēcīgāks nekā tas, kas ir ārpusē.


 Neslikti būtu kādreiz kļūt par mājdzīvnieku kādā labā ģimenē - vienmēr just siltumu un mīlestību, nepārdzīvot visus sīkumus un problēmas.


 Neviens cilvēks nespēj būt ietekmīgāks par tevi un noteikt tavas spējas.


 Mēs visi sevī turam tās lietas, kuras neviens cilvēks nedrīkst ieraudzīt. Bet patiesībā tās vienkārši mūs velk pie zemes kā enkuri un neļauj lidot.


 Tikai vāji cilvēki viens otru ienīst, jo viņiem nepietiek drosmes ne rīkoties, ne atrisināt problēmas.


 Es varētu pazaudēt prātu un ieraudzīt, kuri ir tie cilvēki, kas darīs visu, lai mani glābtu... Tikai man ir bail, ka neviens nepalīdzēs.


 Esi ienīstu tās lietas, kuras tu dari tikai sasodītas pieklājības pēc, nevis sevis dēļ.


 ...kaut man būtu tādas iekšas, lai stundas laikā pieceltos, pateiktu -Pie velna šito visu! un dramatiski izietu no klases.


Ja tu dzīvo tikai no nejaušībām, tava dzīve ir loterija.

Superīgas pēdējās nedēļas darba dienas!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru