pirmdiena, 2011. gada 17. oktobris

Disasterology.

Sveiki! Ir sākusies jauna nedēļa ar daudzu cilvēku nemīlētāko dienu - pirmdienu. Brīvdienās daudz kas noticis, tādēļ vēlos izteikt līdzjūtību visiem tuviniekiem, kuri zaudējuši savus mīļos Siguldas lidmašīnas avārijā vai Mālpils sabrukušajā mājā.

Šovā Mūsu zelta dziesma kā pēdējās trīs dziesmas pusfinālā iekļuvušas Saule, Pērkons, Daugava, Dzimtā valoda un Pilsēta, kurā piedzimst vējš. Dziesmas izpildīja Kārlis Būmeisters, Ivo Fomins ar kori un Andris Ērglis kopā ar Ivo Fominu, Valteru Frīdenbergu un Kažu.

Rīgas ielās sākušās Taksometru sesijas, kurās braukšanu taksometrā var apvienot ar muzicēšanu. Šonedēļ šajā projektā piedalījās dziedātājs Igo, kurš savu autokoncertu turneju noslēgs ar koncertu Liepājas Olimpiskajā centrā.

Vecrīgā tikusi atvērta jauna izklaides vieta - klubs Burlesque. Visus kluba apmeklētājus pārsteigs krāšņi šovi un lieliska izklaide. Kluba mērķauditorija ir pieauguši cilvēki, kuri ir gatavi maksāt par kvalitatīviem priekšnesumiem.

Bildes.

 Es piedzimu kā oriģināls. Neceri, ka es gribu nomirt kā kopija.


 Es varbūt runāšu to, ko domāju, un biežāk atraušos, bet cilvēki vai nu mani ienīdīs vai mīlēs, nevis vispār nepazīs.


 Nevajag man zināt tavu ādas krāsu, orientāciju, drēbju izmēru vai matu krāsu. Pietiks, ja zināšu, ka esi labs cilvēks.


 Varbūt dzīvē kāds ir kļūdījies pārāk daudz reižu, bet nevienam no mums nav bijis iespējas uzzināt, kā būtu, ja būtu. Tie, kas nekļūdās, vienkārši nemēģina.


 Nevajag attaisnoties to cilvēku priekšā, ja tev viņu viedoklis tik un tā neko nenozīmē.


 Ja tu palecies, tu nokrīti uz zemes. Ja tu pakāpies uz kāpnēm, tu nekrīti. Dzīves patiesība - tu neuzkāpsi augstāk par to vietu, kuru vairs nespēsi pavilkt.


 Ja tev ir vismaz pāris stāsti, kurus tu noteikti pastāstīsi saviem mazbērniem, tad uzskati, ka tava dzīve ir kaut kā vērta. :)


 Es varbūt ģērbjos kā klauns, manas atšķirības zīmes tev šķiet tikai veids kā izcelties. Bet patiesībā tu to visu tikai redzi, es zinu visu savu lietu nozīmi.


 Tukšu prātu var piepildīt, tukšu sirdi ne vienmēr.


 Ja tu mīli to, ko dari, tad nedomā, ka tev tas nekad neapniks.


 Vienu dienu pavēro visus cilvēkus no malas. Tu nekad nebūsi tik daudz iemācījies.


 Dzīve mūs visus čakarē, apmāna un sagrauj. Bet iemāca cīnīties tikai dažiem.


Ja tu gribi dzīvot - saproti, kādēļ tu vispār dzīvo.

Lielisku nedēļas iesākumu un labu garastāvokli!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru