pirmdiena, 2011. gada 31. oktobris

Scatta.

Sveiki! Šis rudens man šķiet patiešām silts, bet tas man netraucē gaidīt sniedziņu. Brīvdienas nu pagājušas, jādodas atkal darboties.

Raidījumā Mūsu zelta dziesma noskaidrotas 5 fināla dziesmas. Tās ir Ja tu man esi, Atdziedi, dvēsele, Dūdieviņš, Pilsēta, kurā piedzimst vējš un Mēmā dziesma.

Slavenā britu dziedātāja Adele atcēlusi visus šīs gada koncertus, jo viņai paredzēta operācija. Tiek ziņots, ka dziedātājai ir problēmas ar rīkli.

Mirušās dziedātājas Eimijas Vainhausas albums Lioness: Hidden Treasures iznāks šī gada decembrī. Tajā būs dziesmas, kuras dziedātāja ierakstīja no 2002. gada līdz 2011., bet nepaspēja izdot.

Bildes.


 Dzīvo dzīvi ar prieku un neuztraucies tik daudz.


 Uzsmaidīt svešiniekam un pasveicināt viņu nemaz nav tik grūti, jo tu nekad nezini, kas tavā dzīvē varētu būt šis svešinieks.


 Tu gribi zināt, kā tas ir - dzīvot kāda cilvēka dzīvi, kurš ir visu mīlēts. Bet bieži vien tieši šie cilvēki gribētu savu dzīvi mainīt pret tavējo.


 Mūsu neprātīgie soļi atstāj uz mums pēdas.


 Vieglākas dzīves atslēga - beidz sūdzēties, ka līdz galam neizbaudi dzīvi.


 Varbūt tev riebjas vieta, kurā dzīvo, un cilvēki, kuri ir tev apkārt. Bet zini - dzīvojot zem klajas debess tu nebūtu īpaši laimīgāks.


 Tu nekad nezini savu īsto un perfekto dzīves ceļu, kamēr neesi izmēģinājis visu.


Priecīgus Helovīnus! :)

Lai jums jauks un izdevies nedēļas iesākums!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru