ceturtdiena, 2011. gada 12. maijs

Angel in Disguise.


Sveiki! Ārā ir ļoti, ļoti, ļoti silts, lai neteiktu vairāk. Nepierasti silts. Tiešām, pēc garajiem ziemas mēnešiem esmu pilnīgi pārsteigta par visādiem mošķiem. Šodien nācās nomedīt divas lapsenes virtuvē. Pat dvieli paspēju kaut kā savārtīt... Bet odi ir atpakaļ! Pirmais šī gada ods šodien manī iekodās. Traki!


Bet šodien obligāti jādara viena lieta. Vienalga, ko jums vakarā paredzēts darīt. Jāatbalsta savējie Eirovīzijā. Tātad, ja kāds vēl nezin (kā tad), mūsu grupa Musiqq uzstāsies ar dziesmu Angel in Disguise ar 17. kārtas numuru, kuru viņiem pašiem bija iespēja izvēlēties. Tātad, domājam labas domas un jūtam līdz!

Jau no 13.maija kinoteātros varēsim redzēt filmu par mūsu pašu galvaspilsētu - Es mīlu Tevi, Rīga. Pati ceru aiziet, jo beidzot kāda filma (cerams) parādīs Rīgas skaistumu.

Vakar Spānijā notikusi diezgan smaga zemestrīce, ir bojāgājušie. To itkā paredzējis kāds seismologs, taču daudzi to noliedz. Izplatītas arī ziņas par cunami Vidusjūrā. Hmm... tiešām traki.

Nedēļa jau iet uz beigām. Ceru, ka brīvdienas būs tādas siltas un patīkamas. Ja Musiqq tiks lielajā Eirovīzijas finālā, atbalstīsim viņus arī sestdien. Turam īkšķus!

Laiks bildītēm!


 Es nezināju, ka tik pēkšņi var mainīties domas par cilvēku, kurš tev jau visu laiku ir bijis blakus.



 Laiks būtu vislabākais skolotājs, ja vien nenogalinātu visus savus audzēkņus.


 Cik ļoti es gribētu rīt pamosties un redzēt, ka cilvēki neviltoti dara viens otram labu.


 Nav jēgas kliegt, ja neviens neklausās.


 Ja nevari pateikt acīs, vismaz paklusē.


 Meitenes neģērbjas skaisti puišu dēļ. Viņas to dara sevis un citu meiteņu dēļ. Ja viņas ģērbtos puišu dēļ, viņas apkārt staigātu kailas.


Ja nesanāk, mēģini vēlreiz. Ja vēlreiz nesanāk... tad pie velna to!

 Veiksmīgu atlikušo nedēļu! Atbalstam Musiqq!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru