svētdiena, 2011. gada 29. maijs

Keep Awake.



Sveiki! Ir vēl svētdienas rīts, bet esmu jau augšā. Ārā laiks tāds mainīgs - brīžam apmācies, brīžam saulains. Eh, ceru, ka būs silts, tad viss būs OK. Līdz vasarai palicis tik ļoti, ļoti maz. Šodiena, rītdiena un parītdiena. Nu, apmēram 2 ar pusi dienas.

Eštons Kačers apsiprinājis to, ka filmēsies seriālā 2.5 vīri. Hmm... interesanti, kā viņam tas izdosies.

Vakar biju pie manikīra un (beidzot) tiku pie smukiem nadziņiem. Nu, pašai prieks. Vakar bija super diena, tāda saulaina, silta, pozitīva. Tā vien gribas iet peldēties, taču ūdens vēl auksts, esmu tā dzirdējusi. Un, kā par brīnumu, pludmales visai bieži tādas patukšas. Es to tā neatstāšu. :D Atceros, ka pagājušogad ap šo laiku jau sen biju atklājuši peldēšanas sezonu (kaut kur 20., 21. maijā).

Vakar mūsu prezidents Valdis Zatlers ierosināja procesu, lai tauta lemtu par Saeimas atlaišanu. Tiešām biju pārsteigta, jo visi gudri sprieda - Nē, viņš neatlaidīs u.t.t. Nu re, tagad būs referendums - Saeimu atlaist vai nē.

French Open tenisa turnīrā ceturto kārtu bez grūtībām pārvarējusi pirmā rakete Rafaels Nadals, grūtākā cīņā otrā rakete Novaks Džokovičs, kā arī skots Endijs Marejs un šveicietis Rodžers Federers. Nu ko, interesanti kāda cīņa izvērtīsies turpmāk.

Hmm, interesantas pēdējās dienas, tiešām pārsteidzošas. Kas cits atliek, tikai jāvēro kā turpināsies lietas ar Saeimas atlaišanu.

Video labai noskaņai šeit.

Bildes.

 Dzīve ir patiešām skaista, ja tev ir vismaz viens cilvēks, kam uzticēties.


 Raudāt? Tevis dēļ? Mana tuša ir vairāk vērta.


 Nomierinies. Kādēļ tu tik ļoti gribi iederēties, ja tu esi piedzimis, lai izceltos?


 Nemeklē sevi. Izveido to, kas vēlies būt.


 Būt pieaugušam nav uz pusi tik jautri kā pieaugt. Izbaudi savas dzīves labākās dienas.


 Stiprs cilvēks - viņš var sagraut ikvienu, bet izvēlas to nedarīt.


Uzticies saviem draugiem. Viņi ir tavi supervaroņi, kuri tevi noķers, kad kritīsi.

Veiksmīgu nedēļas nobeigumu un jaunas nedēļas iesākumu!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru