otrdiena, 2011. gada 17. maijs

New tomorrow.

 

Sveiki! Ir jau otrdiena. Laiciņš nav īpaši labs, tā vien gribas atkal to pagājušās nedēļas siltumu. Bet, ja godīgi, man nekas nav iebilstams pret lietu. Tā vien pietrūka lietutiņš... Vēl tikai pus mēnesis, precīzāk, 14 dienas, neskaitot šo, līdz vasariņai. Neiespējami!

Hmm... atklājies, ka Džonijs Deps varētu būt Elizabetes II radinieks. Precīzāk, divdesmitās pakāpes brālēns. Tas gan vēl nav 100% droši, taču... Interesanti, kurās pakāpes radiniece es esmu karalienei? ;D

Somijas izlases puiši, kuri uzvarēja hokeja čempionātā, savā valstī sagaidīti kā varoņi. Kā nu ne? Viņi taču uzvarēja Zviedriju 6:1! Taču arī treneriem gāja jautri, jo trenera palīgs, izkāpjot no lidmašīnas, paklupis uz pēdējā pakāpiena un atsities pret kausu. Protams, viņš bijis zem grādiem. Bet, ir taču iemesls. :)

Prestižajā Apvienotās Karalistes albumu topā jau piecpadsmito nedēļu stabili turas Adele ar savu albumu 21. Viņu nav apspējis ne Hjū Lorijs, ne Dženifera Lopesa. Nu ko, cik ilgi vēl viņa noturēsies?

Viens no pasaules iekārojamākajiem vīriešiem jau atkal ir brīvs. Leonardo di Caprio izšķīries no draudzenes, modeles Bāras Rafaeli, un atzinis, ka netic laulībai.

Francijas pirmā sieviete, Nikolā Sarkozī sieva Karla Brunī, iespējams, drīz kļūs par māmiņu. Tā kādam laikrakstam paziņojis prezidenta Sarkozī tēvs.

Nikolajs Puzikovs, kuru atceramies no O!Kartes Akadēmijas un ar dziesmu Dievs tevi mīl, iznācis jauns singls ar nosaukumu Mana zeme zied!. Dziesmas vārdu autors ir Guntars Račs, taču mūzikas autors zviedrs Henriks Akselons. Interesanti, kā viņam veiksies ar jauno dziesmu.

Bildītes.

 Tas, kas pasmejas tā vietā, lai plosītos, vienmēr ir stiprākais.



 Domā labas domas, tad tu pievilksi visu labo.


 Ikviens var būt labs, ja viņam pašam ir labi.


 Dievs redz visu, bet kaimiņi vēl vairāk.


 Cilvēki baidās sekot saviem sapņiem, viņiem liekas, ka nav cienīgi vai arī, ka nekad to nesasniegs.


 Vienmēr atceries, ka rīt ir jauna diena, bet tad jau var būt par vēlu.


 Lai patiešām baudītu dzīvi, ir jābūt mazliet trakam.

Veiksmīgu nedēļas turpinājumu!
xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru