sestdiena, 2011. gada 21. maijs

What A Girl Do.

 

Sveiki! Ir jau sestdiena. Brīvdienas ir padevušās tādas ideālas - saulainas un jaukas. Un līdz vasaras sākumam atlicis pavisam, pavisam nedaudz - 10 dienas, neskaitot šo. Vai nav super? Hmm... jāsakārto vasaras plāni, vai ne tā?

9.jūnijā kinoteātrī Rīga norisināsies koncerts Ar visām četrām, kurā mūziķi un pazīstami cilvēki apvienosies, lai rosinātu cilvēkus padomāt par tiem, kurus esam pieradinājuši. Šo akciju šogad atbalsta Mārtiņa Freimaņa fonds. Atbalstīsim dzīvnieciņus patversmēs!

Tenisisti aktīvi gatavojas turnīram French Open, kurš izšķirs tenisa topa pirmo un otro vietu. Rafaels Nadals vai Novaks Džokovičs - tāds ir jautājums?
Rafa pagaidām vēl atrodas topa pirmajā vietā (ceru, ka tā arī paliks), bet Nole, protams, arī dara visu, lai viņu apsteigtu. Šogad Novaks ir pārspējis Rafu visos turnīros, bet nav piedalījies divos, kuros uzvarēja Nadals, traumas dēļ. Noteikti sekošu līdz!

Arnolda Švarcnēgera dēls ir atteicies no tēva uzvārda, nesen notikušo skandālu dēļ. Kā zināms, A. Švarcnēgeram ir ārlaulības bērns ar bijušo mājkalpotāju. Nu jā, nesen tikusi izrādīta viņas bilde, daudzi atzīst, ka viņa izskatās... nu jā, bet katram sava gaume.

Dzirdēju, ka pasaules vecākā cilvēka tituls pašlaik pienākas kādai 114 gadus vecai brazīlietei. Viņa šogad arī iekļauta Ginesa Rekordu grāmatā. Apsveicu! ;)

Bildes.

 Esmu piedzimis mežonīgs.


 Daudzi saka, ka tu to nesasniegsi. Ja tu patiešām to vēlēsies, tad tu to panāksi, vienalga, ko nāksies darīt un dzirdēt no citiem.


 Man šķiet, mēs visi esam dīvaini. Mums visiem būtu jānosvin sava individualitāte un mums nevajadzētu būt apjukušiem vai kaunēties no tā. /Džonijs Deps


 Ja tevi kāds patiešām pazemo, neklusē. Sagrauj viņu. Mēs esam jauni un, pat ja kļūdīsimies, būsim stiprāki.



 Ja es tev nepatīku tāda, kāda esmu, tad vienalga vai patikšu dārgā kleitā un ar kosmētiku.


 Ir trīs lietas, kas tev dzīvē būs vajadzīgas - mīlestība, ko dalīt ar kādu, miers, lai ikvienam būt labi, un mūzika, kura piederēs tikai un vienīgi tev.


 Meli beigās vienmēr būs rūgtāki. Vienalga, cik saldus tu tos pataisīsi.


Satricini pasauli tā, it kā tu būtu vienīgais tās iemītnieks.

Veiksmīgu un siltu nedēļas nogali!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru