pirmdiena, 2011. gada 6. jūnijs

Clocks.

 

Sveiki! Ir sestais jūnijs. Ļoti karsts. Ārā laiciņš prasās pēc lietus (vismaz man noteikti). Ehh... vasara ir sākusies, bet tik grūti tam noticēt. Man visu laiku gribas gulēt. Tas ir tik kaitinoši, ka vēl nevienu rītu neesmu paspējusi tā kārtīgi izgulēties.

Šodien devos pabraukāt ar riteni. Lieliski, braucot karstumu tik pat kā nejūt. Iesaku visiem kaut pāris reizes nedēļā iet pastaigās vai nobraukt kaut 10 km ar riteni. Lieliska sajūta. Tikai neaizmirstam iesmērēties ar saules aizsargkrēmu un uzvilkt cepurīti, un paķert saules brilles.

Vakar noslēdzās French Open tenisa čempionāts, kurā, četru setu cīņā starp Rodžeru Federeru un Rafaelu Nadalu, uzvarēja Rafa (7:5, 7:6, 5:7, 6:1). Šis Rafaelam jau ir sestais French Open uzvarētāja tituls, tikpat uzvaru bijis vien leģendārajam Bjernam Bjorgam.

Filmas Krēsla treša daļa Aptumsums ieguvusi 5 MTV kino godalgas - kā labākā filma, labākais aktieris (Roberts Patisons), labākā aktrise (Kristena Stjuarte), labakais skūpsts un labākā cīņas aina. Vai pelnīti - spriediet paši. Pēc manām domām, bija arī kāda labāka filma.

Libānā aizliegts Lēdijas Gagas jaunais albums Born This Way, jo pēc valdības domām, tas aizskar kristiešus. Dziesma Born This Way tika aizliegta Malaizijā, jo tā it kā popularizējot homoseksualitāti.

Bildes.

 Mēs visi reizēm melojam. Un ceram, ka citi ir pietiekami dumji, lai uzķertos.


 Daži cilveki jūt lietu. Citi tikai paliek slapji.


 Pasaulei ir viens mīnuss. Laiks.


Katrā no mums dzīvo mazs, savtīgs briesmonītis. Bez viņa mēs diemžēl reizēm nevaram izdzīvot.

 
 Nekad neatstāj novārtā to, bez kura tu neesi nekas.


 Summer 2011 is already here!


 Spēja cīnīties pat tad, kad tu saproti, ka nevari uzvarēt, ir tas, ko es novērtēju ļoti augstu.


 Tā vien gribas reizēm pateikt, cik slikti ir, nevis melot, ka viss ir kārtībā.


 Nokrist, piecelties, sakārtot kroni... un skriet tālāk. Kaut visi tā varētu. :)


Mīli sevi.

Veiksmīgu nedēļas turpinājumu!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru