trešdiena, 2011. gada 29. jūnijs

Monster.

 
 Rafaels Nadals pēc kājas savainojuma Vimbldonā.


Sveiki! Ir silta un saulaina trešdiena. Vasara jau atkal mūs lutina! Varu ieteikt nopeldēties jūrā, jo man likās, ka ūdens ir patiešām silts.

Dziedātājs Intars Busulis, kurš pirms diviem gadiem pārstāvēja Latviju Eirovīzijā, atklāj, ka dažas savas žaketītes ir pircis arī second hand veikalos, jo zīmolu veikalos nevarējis atrast neko tādu, kas viņam patiktu. Pārējos apģērba gabalus gan viņš iegādājas jaunus.

Vimbldonas tenisa trunīrā aizvakar aizritēja sīva cīņa starp Huanu Martinu Del Potro un Rafaelu Nadalu. Cīņa bija četrus, ļoti saspringtus setus gara, to klātienē skatījās pat princis Viljams, viņa sieva Keita un slavenais reperis Jay-Z. Šī spēle izceļas ar to, ka abi spēlētāji guva traumas - Nadals spēles sākumā traumēja krieso kāju, Del Potro nedaudz vēlāk - gurnu. Rafaels tomēr uzvarēja. Kuri iekļūs pusfinālā - skatāmies jau šodien.

Mārtiņu Freimani, kurš gada sākumā aizgāja mūžībā, grupā Tumsa aizstās mūziķis Kaža, iedziedot vokālus. Pirmā lielā uzstāšanās sagaidāma jau festivālā Summer Sound.

Dziedātāja Rianna pakritusi savā koncertā Kanādā, Edmontonā, un šis video jau atkal kļuvis par sensāciju. Mediji uzsver, ka šis ir jau trešais kritiens Loud tūrē. Nu jā, dažiem patīk vērot un komentēt izgāšanās.

Bildes.

 Krīti kopā ar mani.


 Es mīlu skaņu ar kādu lietus krīt.


 Tev šķiet, ka esi varens, bet pat savam prātam tu nespēj pavēlēt.


 Neraudi par pagātni, tā ir pagājusi.
Neuztraucies par nākotni, tā vēl nav klāt.
Dzīvo tagadnei un padari to skaistu.


 Tu domā, ka mīlestība nav ciešanu vērta.
Bet, kad satiku tevi, es biju gatava jebkurai cīņai.


 Vārdi sāp. Sitieni arī. Padomā pirms vispār mēģini kādu mainīt.


  Cilvēki tēlo bezbailīgus, lai patiesībā slēptu, cik gļēvi un neuzticami viņi mēdz būt.


Labas meitenes nokļūst paradīzē, sliktas aizbrauc uz Londonu.

Jauku un saulainu nedēļas turpinājumu!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru