ceturtdiena, 2011. gada 2. jūnijs

Sticks and Stones.



Sveiki! Ir 2.jūnija pēcpusdiena un es esmu galīgi izvesta no pacietības. Nu kā var tā čakarēt tautu! Piedodiet, atvainojiet visi, bet prezidenta vēlēšanas bija vienkārši izsmiekls. Dusmojos, dusmojos un vēlreiz dusmojos!

Nu labi, pāriešu pie nesvarīgākām, bet pozitīvakām lietām. Jāsecina vien divi fakti - ir vasara (sasodīts, beidzot!), un varam baudīt dzīvi un atpūtu uz pilnu klapi! Skolu man neredzēt tuvākos 3 mēnešus... Nu, ko vēl var vēlēties?

Vakar French Open pusfinālā tika Rafaels Nadals, pārspējot Robinu Sederlingu no Zviedrijas. Pusfinālā viņš cīnīsies ar britu Endiju Mareju. Bet serbs Novaks Džokovičs cīnīsies ar leģendu Rodžeru Federeru. Nu, varbūt tieši Rodžers apturēs serba uzvaras gājienu?

Lēdijai Gāgai ir ļoti paveicies - viņas albumi jau pārdoti 1.1 miljonos kopiju. Tikmēr Rianas jaunais videoklips Man Down ir izpelnījies nosodījumu jau pirmajās dienās, jo viņa šajā klipā nošauj vīrieti. Tā viņa cenšas parādīts sieviešu līdztiesību.

Skaistā aktrise Bleika Laivlija sākusi tikties ar Leonardo di Kaprio, kurš nesen izšķīrās ar draudzeni Bāru Rafaeli. Nesen internetā parādijušās Bleikas kailbildes, kurās viņa redzama stāvot pie spoguļa un fotografējot sevi ar IPhone. Tās gan izrādījušās viltojums.

Bildes.

 Kliedz no prieka, raudi no sāpēm, cīnies ar likteni. Rītdiena pienāks, tā var mainīt visu.


 Kurš gan izglābs pasauli šonakt?


 Ikviena izeja ir iespēja ieiet kaut kur citur.


 Turies pie tā, kuru mīli, jo tas var neatgriezties.


 Dzīve ir pārāk īsa, lai nožēlotu.


 Liktenis ir domāts neveiksminiekiem.
Tas ir muļķīgi gaidīt, lai lietas notiktu, tā vietā, lai liktu tām notikt. /Blēra Valdorfa


Saucot citus par neglītiem, tu nepadari sevi skaistāku.

Veiksmi visiem šajās vasaras iesākuma dienās! ;) Es mīlu Latviju, ceru jūs arī!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru