otrdiena, 2011. gada 14. jūnijs

Gossip.

 °

Sveiki! Ir jau otrdiena. Mazliet lietaina un ne saulaina, bet tāpat jauka. Mans ilgi gaidītais lietus ir atnācis, tagad atkal jāgaida saulīte. Odu paliek arvien vairāk un vairāk... Haha...

Beidzot Lilija ir laimīga! Populārā britu dziedātāja Lilija Alena ir iestūrējusi laulības ostā. Viņas vīrs ir biznesmenis Sems Kūpers un, iespējams, dziedātāja gaida bērniņu.

Grupa Musiqq izdevusi jaunu singlu - Zaķpastala. To iespējams lejuplādēt bez maksas viņu mājaslapā. Musiqq vasarā viesosies ļoti daudzās pilsētās - varbūt arī tavējā!

Nedēļas nogalē noticis interesants festivāls Londonā. Tajā piedalījušies kaili velosipēdisti. Šogad festivāls kļuvis vairāk populārāks, tajā piedalījušies apmēram tūkstoš cilvēku.

Romas geju un lezbiežu gājiens šogad bijis īpaši krāšņš. Tajā uzstājusies spilgtā dziedātāja Lady GaGa un uzstāšanās bijusi ļoti interesanta. GaGai mugurā bija zaļa parūka un Versace tērps.

Bildes.

 Miers uz Zemes ir viena no manām karstākajām vēlēšanām.


 Visforšāk ir tad, kad tu domā dienu pavadīt mājās, tā mierīgi. Bet tavi draugi tevi izvelk laukā un padara šo dienu neaizmirstamu.


 Vislielākās dāvanas ir veiksme un brīvība.


 Es esmu neglābjams romantiķis.


 Pat ja mēs būsim šķirti... Vienmēr paturi mani savā sirdī.


 Mūzika ir radīta tiem, kuri prot klausīties.


 Es ienīstu cilvēkus, kuri diskriminē citus ādas krāsas vai citu atšķirību dēļ. Mēs visi varam mīlēt vienādi.

 
 Ikviens cilvēks ir pelnījis zināt, ka ir skaists.


Kad dzīve uzdod jautājumu... Google ir atbildes.


Sajūties kā zvaigzne. Dzīvo tā, itkā nebūtu rītdienas.


Veiksmīgu nedēļas turpinājumu!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru