sestdiena, 2011. gada 23. aprīlis

Bone Jam.

Sveiki brīvdienās! Ir taču klusā sestdiena, un jau rīt Pirmās Lieldienas. Un ārā laiks vienkārši lielisks. Tāpat kā kukaiņi, sākuši uzrasties arī vasarnīcu iedzīvotāji. Un šodien baudīju pirmos šī gada šašlikus. Hmm...

Domāju, ka šis ir ideāls laiks pastaigām. Silts, saulains, nav karsts, gaišs. Tikai šodien uzzināju vēl kaut ko - manītas pirmās čūskas - odzes. Tā kā iesaku uzmanīties.

Iesaku apmeklēt kādu pavasarī atvērtu kafejnīcu - pie jūras vai brīvā dabā. Pozitīvas emocijas garantētas. Un, protams, klausamies savu mīļāko mūziku... un viss super!

Gribēju tikai atgādināts, ka 29. aprīli gaidāmas Keitas Midltones un prinča Viljamsa kāzas. Tās rādīs arī tiešraidē (laikam) LTV1. Un neizpaliks arī filma par viņu satikšanos, attiecību veidošanos... Es gan redzēju šīs filmas reklāmu un... jā, šī satikšanās ir kaut kas vienreizēji, ārkārtīgi parspīlēts arī filmā.

Traki gan, ka ar pirmajiem pavasara putniņiem paspēju mazliet apslimt. Un mani mazliet moka agra celšanās - kā nekā, pierasts uz skolu mosties agrāk. Nu, jācer vasarā varēs forši izgulēties.

Eh, 29. aprīlis būs arī īpaša diena kādā citā ziņā - notiks grupas Musiqq pirmais lielkoncerts Sapņu Fabrikā. Fani - laipni lūgti. ;)

Ā, jā... Iesaku pabaudīt arī pavasara iepirkšanos - labas cenas un vecās sezonas izpārdošana. Pati jau paspēju sev ko sapirkt. Nu, vienkārši baudam šo superīgo laiku!

Vēl varu teikt, ka žurnāls Time izveidojis gada ietekmīgāko cilvēku sarakstu, kurā, protams, iekļuvis mūziķis Džastins Bībers, aktrise Bleika Laivlija un leģendārais mūziķis Stings.

Laiks bildītēm - ar pavasari tajās...


 Dzīvesprieks ir viss, kas tev vajadzīgs.


 Padoties nedrīkst, jabūt stipram.


 Komati glābj dzīvību: (;))
Nošaut nedrīkst, apžēlot.
Nošaut, nedrīkst apžēlot.


 Tu vari iemācīties visu, taču visgrūtāk ir saprast pašam sevi.


 Piedzimstam mēs visi tādi bezvērtīgi. Katram ir dota iespēja kaut ko mainīt.




 Jūtas ir kā vējš... Tu tās neredzi, bet gan jūti.


 2 friends + 2gether = 4ever

 Nekas nav neiespējams, taču, lai ko panāktu, ir jāspēj noticēt.


 Visvieglāk ir padoties.


 Vārdi spēj visu, taču sāpina tikai tie, kurus dzird sirds.


 Dažas atmiņas ir patiešām neticamas.


Smaids patiešām neko nemaksā, tikai dod.

Veiksmīgas brīvdienas!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru