pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Song for no one.


Sveiki! Ir superīgas Otrās Lieldienas un pirmdiena, kura daudziem ir brīva. Laiks vēl aizvien turas silts un jūtos riktīgi labi. Justos vēl labāk, ja nezinātu, ka pēc dažām dienām atkal palikšot aukstāks, būšot pat sniegs (no way) un tā tālāk. Ceru, ka tas nepiepildīsies.

Šodien notika spēle (hokejā) Latvija pret Norvēģiju. Mūsējie vinnēja ar rezultātu 4:1. Malači! Par sportu runājot, vakar noslēdzās tenisa čempionāts Barcelona Open. Un atkal (jes, jess) uzvarēja tenisists Rafaels Nadals. Apsveicu!

Bet kukaiņi ir sākuši uzdarboties, šodien vien redzēju kādus 3 taurenīšu un pārsimt skudru. :D Nu... labi, ka neviens ods mani nav sakodis. Bet tagad var kārtīgi izbaudīt saulaina pavasara smaržu. Galu galā - tikai nedaudz vairāk kā mēnesis palicis līdz vasarai.

Galvenais - nesaslimt vasarā un nepalaist garām visus foršos pasākumus. Man noteikti jāpaspēj apmeklēt kāds festivāls un kārtīgi atpūsties un izgulēties (beidzot) tā riktīgi, jo pa nedēļas nogalēm man tas tiešām nesanāk.

Kaut kur izlasīju, ka Madonna iespējams pievienosies organizācijai Opus Dei (šī organizācija paredzēta pasaules ievērojamākajiem un gudrākajiem cilvēkiem, piem. Leonardo da Vinči) un mainīs ticību.

Tikmēr kāds 18 gadus vecs britu kareivis sociālajā tīkla facebook nosaucis prinča Viljamsa līgavu Keitu Midltoni par augstprātīgu ku*i un par to ticis atlaists no dienesta. Nu ko, jādomā, ko rakstam...

Laiks bildēm!

 Nav jābaidās būt krāsainam.


 Nokrist nav grūti. Grūtāk ir piecelties.


 Katrs moments kā perfekta 3D bilde - katram savādāka.


 Runāt nenozīmē darīt.


 Nav jēgas taupīt, ja no tā neiegūst prieku.


 Novērtē cilvēkus - iedomājies dzīvi bez viņiem.


 Ikviens mērķis ir sasniedzams, varbūt kļūdas ir tavās izvēlēs.


 Tava pagātne ir viss, kas tev patiesībā pieder, pārējās mantas ir tikai dekori.


Tu pazīsi savu īsto - tu viņu mīlēsi vairāk par mūziku. ;)

Veiksmi šonedēļ, labu iesākumu!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru