trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Buzzin'.

Sveiki! Ir silta, silta trešdiena. Jau nedēļas vidū jūtos mazliet beigta. Bet vēl mēnesis un 10 dienas. Vismaz laiciņš labs...  ^-^
Galīgi neesmu pieradusi pie tā, ka viss atkusis. Jau paspēju aizķerties aiz kādas koka saknes vai ieskriet kādā kukaiņu barā. Drausmas! Pēc šīs ziemas jau siltais laiks ar visiem plusiem un mīnusiem ir aizmirsts. Tāpat jau diezgan pasen - iepriekšējā siltajā laikā - no rīta saskrējos ar pirmo odu.

Taurenīšus gan vēl īsti neesmu manījusi. Bet, ja arī esmu, tad pirmais šī gada taurenītis, ko redzēju, bija raibs. Īsti neievēroju, iespējams taurenītis, iespējams lapa. :D Atkal jau ziema - neko vairs nevar īsti saprast.

Vismaz vienu gan es jūtu - mežā ir tāda superīga, mazliet vasarīga un kārtīgi pavasarīga smarža. Dievīgi... Es tikai ceru, ka odu un čūsku nebūs daudz. Bet, kamēr tie mošķi vēl nav atmodušies un savairojušies, jādodas baudīt siltais laiks - jāpaskraida, jāpavingro, jāpastaigā.

Nemaz nevaru aptvert, ka atlikusi tikai vēl rītdiena... un tad 4 brīvdienas! Un nezinu kādēļ, bet ļoti gaidu Jāņus. Vairāk nekā gaidīju Z-svētkus. Nez, vai šogad Jāņi atkal būs lietaini, kā citās reizēs? Un, ak jā, kā man pietrūkst Jāņu siera! Un visu pārēju tautisko aktivitāšu... :D

Pēdējā laikā vakari pienāk sasodīti vēlu. 21.00 paskatos pa logu un kaut ko redzu (kur palika drausmīgā tumsa?). Atceros, pagājušā gada nogalē jau 16.20 bija ļoti tumšs. Vasara tuvojas!

Vēl ziņoju, ka Lady GaGa izdevusi jaunu singlu Judas. To var noklausīties... šeit.

Šogad Kannu kinofestivālā filmas vērtēs pieredzējuši aktieri - Džūda Lovs un Uma Tūrmane. Žūrijas priekšsēdētājs būs Roberts de Niro. Kannu kinofestivāla rezultātus varēsim redzēt 22.maijā.


Laiks bildēm!

 Esmu sapņotāja! Bet neesmu tāda vienīgā.


 Neienīsti cilvēku, kuru mīli, ja nezini, vai vēl kādreiz viņu redzēsi.


 Nebaidies no kļūdām. Arī tu dzīvo pirmo reiz.


 Skaties uz priekšu, nevis atpakaļ.


 Es neesmu nekas bez spējas sapņot.


 Netiesā nevienu. Katram ir savi iemesli rīkoties tā, kā viņš rīkojās.


 Iedomāties un izdomāt nav viens un tas pat.

Veiksmīgi pavadīt atlikušo dienas un nedēļas daļu!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru