ceturtdiena, 2011. gada 14. jūlijs

Best Thing I Never Had.

 

Sveiki! Šodien jau ceturtdiena, nedēļa sāk iet uz otru pusi. Un rīt, protams, ir piektdiena, visu dienu diena. :) Tā kā baudām vasaru.

Melnā gulbja aktrisi Milu Kunisu uz Jūras kājnieki karaspēka balli Amerikā uzaicinājis kāds seržants Skots Mūrs. Seržants vienkārši ielicis YouTube video un piedāvājis aktrisei atnākt ar viņu uz šo balli. Piekrist viņu pamudinājis mūziķis Džastins Timberleiks. Nešaubos, ka šis seržants tagad ir ļoti priecīgs.

 Jaunā dziedātājā Rebeka Bleka (kurš gan ir aizmirsis viņas singlu Friday?) izdos jaunu singlu. Tā nosaukums būs My Moment, to publicēs YouTube jau drīz - 18.jūlijā. Varbūt šī dziesma būs labāka? :)

9.jūlijā Beļģijā, netālu no Briseles realizēts kāds ļoti interesants projekts. Tā ietvaros 800 pilnīgi kaili cilvēki iesaistījušies spilvenu cīņās. Tas ir amerikāņu fotogrāfa Spensera Tunika darbs. Fotogrāfs plāno vēl daudzus interesantus projektus, piemēram, kailskatus pie Nāves jūras.

Bildes.

 Mīli savu dzīvi tādu, kāda tā ir. Mēģini iegūt visu labāko un pēc iespējas vairāk priecāties.


 Sadzīvo ar sevi. Tev ir dota tikai sava seja, mīli to.


 Mūsu draugi nav tikai cilvēki. Viņi ir mūsu lielākie supervaroņi, jo nekad mūs nepamet un spēj paveikt vislielākos brīnumus mūsu dēļ.


 Varbūt man ir mācīts nekad neslēpties. Bet ir tādas dienas, kad es vienkārši nevaru pacelt telefonu vai atbildēt uz īsziņām.


 Mēs esam mūzikas radītāji un sapņu sapņotāji.


 
 Gadalaiki mainās, bet cilvēki ne.


 Dzīvo šim mirklim un rītdiena nekad nepienāks.


 Mēs esam savu sapņu, domu un piedzīvotā iznākums.


 Žēl, ka cilvēkus vērtē tikai pēc izskata. Varbūt visizcilākā personība ir tieši tajā ārienē, kuru tu ienīsti?


 Es gribu kļūt par taureni. Es grib dzīvot tieši tik viegli.


 Ir cilvēki ar kuriem kopā tu nekad neesi nelaimīgs. Strīdoties vai garlaikojoties, tu vienkārši baudi to, ka esat blakus.


 Es uzskatīju sevi par briesmoni, jo nekad nebiju pietiekami laba. Tad es pieņēmu, ka katrs ir savādāks un visiem neizpatikt. Un vienkārši dzīvoju tālāk.


 Memento Mori - nekad neaizmirsti, ka var nomirt. Tādēļ dzīvo ar prieku un neceri uz lielisku nākotni.


 Ieklausies sevī un izdari to, ko jau sen esi gribējis.


 Baidīties no lietām, kurām lemts notikt, ir tas pats, kas raudāt par to, kas nekad nenotiks.


 Neviens no mums nekad nebūs perfekts. Būt perfektam ir meli. Nekad nebūs tā, ka pilnīgi visi ar tevi būs apmierināti un tevi mīlēs. Jūties labi, neesot perfekts.


Nu ko, saulainu un pozitīvisma pilnu nedēļas otro daļu!

xoxo
anetteket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru