otrdiena, 2011. gada 5. jūlijs

Roll Up.



Sveiki! Ir otrdiena, tāda nedaudz padrūma un nemaz vairs ne karsta. Ir jūtams jauks vējiņš, pagaidām vēl nelīst, bet ilgojos pēc lietus.

Vimbldonas tenisa turnīrā uzvaru guvis serbs Novaks Džokovičš. Viņš ATP rangā tagad ir jaunais līderis ar 13 285 punktiem, Rafaelam Nadalam - 11 270 punkti.

Arnolda Švarcnegera sieva Marija Šraivere gatavojas šķirties no sava vīra. Atgādinu, ka pirms kāda laika atklājās, ka viņš sievu krāpis ar istabeni un viņam ir ārlaulības bērns.

Daniels Redklifs, kuru pazīstam kā Harija Potera lomas tēlotāju, atzinies, ka nesen atbrīvojies no alkahola atkarības un biežas uzdzīves. Viņš atzinis, ka ar alkoholismu cīnījies vairākus gadus un tagad labāk izbauda mierīgu dzīvesveidu.

Nesen oficiāli šķirta slaveno aktieru Skārletas Johansones un Raiena Reinoldsa divus gadus ilgusī laulība. Par šķiršanās iemeslu minētas nesaskaņas. Reinoldss atzinies, ka vairs nevēlas precēties.

Amerikā, atzīmējot Neatkarības dienu, noticis hotdogu ēšanas čempionāts. Uzvarētājs bija Džoijs Česnats, viņš notiesāja 62 maizītes. Džoijs čempiona titulu ieguvis jau piekto reizi.

Bildes.

 Es esmu mainījies.


 Visu, ko dari, dari ar sirdi. Ieliec savu dvēseli un mīlestību, tad sanāks vislabāk.


 Visas jaukās lietas ir mazliet muļķīgas.


 Iztēle ir labākais, kas mums dots - izdomāt jebko.


 Ikviens sapnis, pat nereālākais, ir mazliet īstenības.


 Vai kādreiz tev nav tā bijis - ka vārdi neizsaka pilnīgi neko, bet acis pasaka visu?


 Sports - tā ir draudzība uz mūžu.


Vai tu jūti to neizsmeļamo enerģiju, kad dari to, kas patīk?

Šajā jūlijā ir piecas piektdienas, sestdienas un svētdienas. Tas ir retums - izbaudām!

xoxo
anetteket 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru